Käsittämätöntä, kuinka omasta mielestään selkeästi ruotsalainen voi olla Suomen puolustusministeri!?

Suomi on suomalaisten!

Stefan Wallin .. kuullostaako teidän mielestänne suomalaiselta nimeltä? Aivan, ei minustakaan. Kuitenkin pm. Jyrkiboun vallantavoitteluun tarvittiin mukaan myös ja JÄLLEEN kerran ruotsalaisiksi itsensä kokevia suomalaisia. Näin sai korkean ministerin-asemansa myös tämä otsikossa mainittu ’mies’, SW.

Stefan Wallin ennen

Mitä mahtoivat katainen (tarkoituksellisesti pienellä) kumppaneineen ajatella, kun suostuivat selkeästi suomalaisuutta vastustavan Wallinin nimeämiseen Suomen puolustusministeriksi? Syitä tuollaiseen toimintaan ei voi olla monta. Joko pm katainen sai lupauksen omasta Freudenthal-mitalistaan, tai hänen pankkitiliään jossakin päin maailmaa paikattiin merkittävällä summalla eurooppalaisia euroja.

Kansalle ja eduskunnalle valehdellut Stefan Wallin nyt

Noiden kahden kuvan kysymys kuuluu, saako Suomessa ministeri valehdella kansalle ja jos saa, miksi ilmeet on noin muuttuneet? pm katainen ilmoitti julkisesti tukevansa kansalle valehdellutta Wallinia. Hyvin pyyhkii, mutta kuinka kauan..pm jyrki katainen ilmoitti julkisuuteen tukevansa ehdottomasti kansalle valehdellutta ministerikolleegaansa. Ymmärrettävää toki henkilöltä, jonka mielipiteet ovat luokkaa tätä..

Me herrat nauretaan ja kansa maksaa!

Tässä Wallinin työtaustaa. Merkillepantavaa on vähintäänkin se, että mikä noista lehtien kesätoimittajanpaikoista teki hänestä henkilön, jota tarvittiin erityisavustajaksi, eli asiantuntija-avuksi lukuisille ministereille?

  • Puolustusministerin erityisavustaja 1999-2000
  • Sisäasiainministerin erityisavustaja 1998-1999
  • Ulkomaankauppaministerin erityisavustaja 1995-1998
  • Liikenneministerin erityisavustaja 1994-1995
  • Vt. tutkimussihteeri Ruotsalaisen kansanpuolueen keskuskansliassa 1993
  • Åbo Underrättelser-sanomalehden kesätoimittaja 1993-1994
  • Åbo Akademin EU-projektiaineiston toimittaja 1992
  • Vasabladet-sanomalehden kesätoimittaja 1989-1993

ps. Piti vielä tulla ihan itse vastaamaan esittämääni kysymykseen, kun kukaan muu ei sitä tehnyt eli .. KAIKKIALLA maailmassa ne parhaimmat valehtelijat, ne suustaan suurimmat paskanjauhajat pääsevät AINA parrasvaloihin ja sitä kautta, kuten tässä tapauksessa eräs mr. Wallin, jopa maansa merkittävimmille poliittisille paikoille.

Mainokset
Kategoria(t): Jyrki Katainen, Kotimaa, Pääministeri, Puolustusministeri, Stefan Wallin, Suomen kieli, Suomi Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s