Katainen – Wallin, molemmat ulos! Kuinka Suomen pääministerinä voi olla henkilö joka puolustaa valehtelua ministeritasolla?

Katainen – Wallin
molemmat ULOS!

Suomen nykyinen pääministeri, 6+ matematiikan tason asiantuntija (samalla ymmärryksellä myös maan entinen valtiovarainministeri!!) on ottanut kantaa siihen, voiko ja saako ministeri valehdella. Kataisen mielestä saa ja hän on lupautunut seisomaan valehtelevan ministerin takana.

Katainen - Pääministeri ilman yhtä ainoaa kykysyytä

”Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) lupaa täyden tukensa puolustusministeri Stefan Wallinille (r.). Kataisen mukaan Wallin voi jatkaa tehtävässään.”

Stefan Wallin VALEHTELI ministerinä sekä Suomen eduskunnalle, että ja mikä pahinta, koko Suomen kansalle! Siitäkin huolimatta Katainen oli ylläolevaa mieltä!

Hyvätveljet Katainen ja Wallin

Mikä sai teidät suomalaiset sekoamaan siinä määrin viime vaaleissa, että hyväksyitte tämän kaiken? JOKAINEN oli nähnyt jo vuosia mistä tässä on kysymys. Nyt kun suomalaisten raskaalla työllä ansaittuja verorahoja on tungettu miljardeja mm. Kreikkaan, maahan joka ei aio, eikä ole koskaan aikonutkaan maksaa euroakaan takaisin, te hyvät Kataisen ja koko kokoomuspuolueen äänestäjäkunta olette vastuussa tästä meille kaikille muille suomalaisille!

Milloin aiotte maksaa lastemme ja lastemme lasten tulevaisuuden meille/heille takaisin? Ette ole lainkaan ymmärtäneet sitä tosiasiaa, että ’demokraattisessa’ maassa vaalit tulevat uudelleen.

Mainokset
Kategoria(t): Jyrki Katainen, Rikolliset ministerit, Stefan Wallin, Suomi Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s