Pakkoruotsi on eräs suurimpia mätäpaiseita meidän yhteisessä kotimaassamme Suomessa!

Pakkoruotsista eroon ja heti!

Suomessa asuvat ns. ruotsinkieliset eivät ole milloinkaan kunnioittaneet meitä oikeita, todellisia suomalaisia, joiden rakas äidinkieli on SUOMI.

Pakkoruotsin oikeudellisuutta on kysyttävä EU’sta, niin kauan kuin siellä vielä ollaan. Olisi oikeastaan melkoisen hämmästyttävää se, jos EU’sta tulisi päätös, jonka mukaan on oikein EU-maalaisille pakko-opettaa sellaisen maan kieltä, joka ei ole EU-maa.

Miksi Suomen pitää huolehtia Ahvenanmaan (ruotsalaisten) turvallisuudesta sotatilanteessa, jos heillä ei ole mitään velvollisuuksia manner-Suomea kohtaan?

Miksi Ahvenanmaalla ei ole omaa puolustusta? Miksi siellä ei harjoitella aluepuolustusta? Miksi manner-suomalaisten pitää vaarantaa itsensä niiden takia, jotka eivät ole halukkaita puolustamaan itseään?

Miksi ruotsinkielisillä on erioikeuksia mm. koulupaikoissa ja niin monessa muussa asiassa? Ovatko he jotenkin ylemmän luokan kansalaisia, parempia ihmisiä, joiden pitääkin saada etuisuuksia meihin suomenkielisiin nähden? Älkää nyt naurattako! Ruotsinkieli on ruotsalaisten kieli ja Suomessa kieli on SUOMI!

Ruotsinkielen erityisasema saadaan lakaistua ’maton alle’, eli sinne mihin se kuuluukin, VAIN sillä, että suomalaiset alkavat tajuta ketkä, mitkä (mikä) puolueet ajavat suomalaisten asiaa.

Mainokset
Kategoria(t): Kotimaa, Suomen kieli, Suomi Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s