Syyria, onko se paha .. vai kenties jopa hyvä, meille eurooppalaisille, ei muslimeille?

Muslimit toisiaan vastaan,
not so bad a?

Tämä niin sanottu ’arabien kevät’ on tuonut runsaasti julkisuutta arabeille, eli tässä tapauksessa muslimeille, joiden hartain ja oikeastaan ainoa maallinen toive on päästä taivaaseen ’pyhän taistelun’ kautta.

Syyriassa muslimit taistelevat toisiaan vastaan. Miksi näin tapahtuu, eivätkö he kaikki ole allahin seuraajia? Tavallaan kyllä he ovat, mutta kuten aina uskonnoissa, myös heillä on eri käsityksiä siitä, mikä on todellista ja mikä ei. Nuo eri muslimiajatuskunnat siis ottavat nyt yhteen Syyriassa. Meille ei-muslimeille hyvä vai huono asia? Itseäni ainakin hieman tapututtaa, riippumatta siitä että he teoillaan, molemmin puolin, itse antavat lastensa tulla tapetuiksi.

Heidän tämä .. mikä se nimi nyt olikaan, ai niin, musammed .. ei kun öö OK, muhammed on nimittäin luvannut jokaiselle henkensä hänen ja luolissa äänensä kuulleen allahin puolesta henkensä antaneelle ikuisen elämän ja ihan alkuun reilut 70 neitsyttä, joiden kanssa voi sitten harrastaa mitä mieleen juolahtaa. Nyt on kuitenkin hieman osoittautunut ongelmaksi se, ettei arabimaissa ole, eikä tule olemaan, ikinä riittävästi neitsyitä edes nykyisen koko 1,5 miljardin muslimi-populaation tyydyttämiseen.

Mitäpä tuosta, pannaan kaikki vääräuskoiset paksuksi ja kun muslimien elämään ei sovi mikään muu kuin se, että jokaisesta itsemurhaiskusta saa lottovoiton, ei liene ihme että sitä niin kiivaasti tavoitellaan.

Vakavasti ottaen, muslimisaatio EI ole vain kuvitelmaa, vaan todellista totta, johon meidänkin suomalaisten on syytä suhtautua enemmän kuin tosissamme.

Mainokset
Kategoria(t): Suomi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s