Alle 5% kansasta, ne ruotsinkielisiksi itseään väittävät, sanoo kyykkyyn suomea puhuva ja niin tapahtuu!

Tämä maa on SUOMI!

Tavallinen suomenkielinen suomalainen on jo äidinmaidosta pantu imemään se ainoa totuus, jonka mukaan alle 5% ruotsinkielisiksi itseään kutsuva marginaalinen väestönosa on AINA meitä suomenkielisiä parempi.

MIKSI te suomalaiset ette ota ja lopeta tätä järjettömyyttä? Miksi meidän lastemme tulisi pakosta tuhlata suunnattomasti rajallista energiaa ja opetella kieltä jota koko 7+ miljardin pallolaisen keskuudessa tajuaa vain naurettavat 8 miljoonaa ruotsalaista? Ruotsalaisistakin useampi osaa kohtuullisen hyvää englantia kuin Suomen koko väkiluku!

Olen asunut viimeiset 17 vuotta useissa eri maissa, enkä millonkaan ole joutunut tilanteeseen, jossa tarvitsisin ruotsinkieltä. Ruotsalaiset itsekään eivät edes yritä puhua kieltään koskaan muiden kuin toisten ruotsalaisten kanssa, ei ikinä!

Suomi on suomalaisten maa, jossa kielen pitää olla vain ja ainoastaan heidän ikioma kielensä SUOMI! Ruotsalaiset voivat mennä Ruotsiin jos siltä tuntuu. Ei tule pätkääkään ikävä, terve menoa vaan.

Nouskaa ylös suomalaiset sieltä kyykystä, johon itseasiassa itse olette itsenne määränneet. Tekisi mieleni sanoa todella pahasti, mutta antaa nyt olla ja katsotaan mitä tapahtuu. MUTTA, jos ei pian ala tapahtua, niin sitten pannaan tapahtumaan!

Mainokset
Kategoria(t): Suomi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s