Libyassa verisiä yhteenottoja etnisten ryhmien välillä – milloin Suomessa?

Iltalehti kirjoittaa tänään ulkomaan uutisissaan etnisten ryhmien yhteenotoista Libyassa. Suomessahan ei onneksi VIELÄ olla tuossa tilanteessa, vaikka nämä ’etniset’ edustajat ovatkin suomalaisten naisten raiskaustilastojen kärjessä, ylivoimaisella enemmistöllä. Saahan suomalaisen naisen raiskata, jos niin on saanut ja on ollut oikeutettua tehdä myös koti-etnisessä kotimaassakin, eikö vaan?

Tällaisia kultamunia lisää Suomeen?

HUOM! Molemmat kuvien esittämistä ’etnolovereista’ ON tuomittu Suomalaisen raiskauks(i)esta, joten kuvat ovat yleisessä jakelussa ja näitä on jo SATOJA!

Sinäkin ruotsia mokeltava kukkahattu, olisiko noistä tyttärellesi/vaimollesi avittajaa jollet itse pysty tai vaikka pystyisitkin? Odota hetki, kohta ne löytävät teikäläisetkin.

Kuten olen jo aiemmin todennut, kuolemanrangaistus ON saatava takaisin suomalaiseen oikeuskäytäntöön.

Suomalaisen naisen tulla raiskatuksi näiden hilpeiden tummapintaisten ’etnojen’ toimesta ei ole kuin lottovoitto. Lotossa mahdollisuus on 1 noin 150 miljoonasta, mutta päätyä etnon henkilökohtaiseksi hetken herkuksi suhdeluku on vain 1/100 tuhatta ja pahenee koko ajan.

ps. Oletteko muuten koskaan kuulleet yhtä ainoaa tapausta, jossa näiden ihqujen etnojen raiskaamaksi olisi osunut suomenruotsalainen nainen? En minäkään ja syy on selvä. Etnoja ei yksinkertaisesti päästetä asumaan alueille, joilla nämä bätrefolket asustelevat omissa lintukodoissaan.

Ex-ministeri (bätrefolket) tekee työtään eduskunnassa

(ps. jollet huomannut, se on tuo tuossa alaoikealla)

Alla olevilla videoilla varsinkin somaleiden maahanmuuttoa kiivaasti puolustanut ja edesauttanut ex-ministeri esittää kuinka työt pitää eduskunnassa tehdä, kun on kerran bätrefolket.

JOKAINEN ’sosiaalisin jne. höpöhöpö’ syin etnisiä jopa 38 vuotiaita ankkurilapsia Suomeen haalinut poliitikko ja/tai virkamies täytyy saada vastuuseen tekemisistään. Ei riitä se, että nyt on kuulemma lopetettu ns. perheenyhdistämislentojen maksaminen suomalaisen veronmaksajan rahoista (vuosia maksettiin mm. somaleista 1000 euroa per nenä/lento), vaan PALJON lisää pitää saada aikaan. Kansanedustaja Jussi Halla-aho on lähes ainoa asioille jotain tekeviä. Jussille iso hatunnosto!

Kategoria(t): Etniset, Jussi Halla-aho, Perussuomalaiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s