On ihan sama, uskotaanko minua vai ei – Wallin, se valehteleva malli

Miksiköhän Wallinilla oli tarpeen lisätä tuo lause vastaukseensa kysyttäessä hänen päätöksestään luopua tavoittelemasta RKP’n puheenjohtajuutta? Väittäisin Wallinin puhuneen täyttä p….a , ei kun siis muunneltua totuutta. Hänen tapauksessaan ei voi juuri mitään muuta ajatella. VALEHTELEMINEN ministerinä eduskunnalle ja samalla koko Suomen kansalle, ei todellakaan anna ruotsinkielisiksi itseään (etujen tavoittelussa) kutsuvista heikkoa parempaa arvosanaa.

Kuva tarkoituksellisesti pienin mahdollinen, sillä Suomen ruotsalaistamista edustavan ministerin kuva Suomen Leijonan (Suomi ja leijona LOL) kanssa normikokoisessa kuvassa olisi todella blogistilta erittäin asiaton julkaisu.

Tällä videolla kerrotaan selkeästi se, että Suomen valtion ministerin valehtelu koko kansalle on kokoomuksen, vihreitten, demareiden, vasemmiston ja luonnollisesti myös bätrefolketin mielestä hyväksyttävää. EN ole samaa mieltä.

Ja se pakkoruotsi…

Käsittämätöntä, eli TÄYSIN käsittämätöntä on se, ettei noita ’hurreja’ saada minkään hallituksen ulkopuolelle! Kuinka hullu suomalaisen pitää olla, ennen kuin se tajuaa että eletään maassa, itsenäisessä valtiossa nimeltä SUOMI?!

Suomessa on tällä hetkellä kaksi suomalaisuuden kannalta erittäin merkittävää ministeripaikkaa muiden kuin todellisten suomalaisten käsissä. Kuinka tämä VOI olla mahdollista! Mitä tekemistä ruotsinkielisiksi itseään mainostavilla on Suomen koululaitoksen tai Suomen puolustusvoimien kanssa? Vastaan itse, ei pitäisi olla MITÄÄN!

Kuinka monen suomenruotsalaisen kuvittelisitte jäävän puolustamaan Suomea sotatilanteessa? Olen samaa mieltä, ei yhdenkään, mutta silti heille annetaan rauhanajan parhaat edellytykset ’käydä armeija’!

Ahvenanmaasta olen myös sanonut jo aiemmin. MIKSI Suomella ja suomalaisilla pitää olla velvollisuus puolustaa henkensä uhalla niitä, joita ei itsensä puolustaminen kiinnosta vähääkään? Ahvenanmaa pitää erottaa mannersuomesta, jollei muuten, niin myydään se parhaiten tarjoavalle. Miksi Ahvenanmaa, ainoa kunta joka ei tuota maallemme yhtään mitään, saa aina suuremman osan kaikista valtion tuista kuin mikään muu kotimaamme kunta?!

Jonkun olisi syytä ottaa ja tutkia tämän ’napoleonin’ tekemiset todella tarkkaan;

Tiesittekö muuten, että tämä toffeli on Helsingin kaupunginjohtajan Jussi Pajusen parhaita kavereita? Nyt tiedätte. Haluaako Pajusen Jussi Suomesta yksikielisen? Saa arvata.

Miksi muuten ja millä ihmeen saavutuksilla tuo, eikä millään pahalla vaan totuudenmukaisesti kääpiökokoinen (sattumalta samaa kokoa Jussin kanssa?) Taxel on elinikäinen ’ministeri’? Mitä niin erityistä ja kenen hyväksi hän on tehnyt? Media, missä luuraatte vai kommuuneissako?

Kategoria(t): Stefan Wallin Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s